Wonen zonder beperking

MEE woonwinkel: Dé website met woningaanbod voor mensen met een beperking

Zoek je een geschikte woning? Op deze website vind je aangepaste woningen, woonvoorzieningen en particuliere wooninitiatieven voor mensen met een beperking. Ook in combinatie met zorg. Met mogelijkheden door het hele land.

Belangstelling voor een woning of voorziening? Neem dan zelf contact op met de aanbieder.

Vind een woning die bij je past.

Bekijk
Maria-Hoop

Stichting Happiness zoekt nog een bewoner

Wil jij ook kleinschalig wonen met lieve vrienden en vriendinnen waarbij gezelligheid,  leuke dingen doen hoog in het vaandel staat dan neem contact met ons op.  Bij ons is een huiselijke sfeer veel natuur en een dierenweide met Damherten, geitjes,2 varkentjes, en 2 Pauwen en kippen.  De 1 hectare grond geeft een ruimtelijk gevoel. Wij als team Happiness zijn zeer betrokken en maken van elke dag een leuke bijzondere dag.   In onze grote eigen dagbesteding zijn we creatief en hebben een eigen zaal voor o.a. eigen disco en feestjes.  Heb je interesse, kom dan maar eens snel kijken of je bij ons zou willen wonen. 

Lees meer
Heerhugowaard

Wooninitiatief Joy Living zoekt bewoner! Autisme (14-38 jaar)

Joy Living biedt de beste professionele zorg op maat voor mensen met autisme in een huiselijke, familiesfeer in ons prachtige woonhuis in het centrum van Heerhugowaard. Informeer naar onze mogelijkheden!

Lees meer
Schagen

Wooninitiatief Joy Living zoekt bewoner! Autisme (14-38 jaar)

Joy Living biedt de beste professionele zorg op maat voor mensen met autisme in een huiselijke, familiesfeer op onze prachtig verbouwde kop-rompboerderij met een woon-en werkoppervlakte van 550 m2 en een tuin van 6600 m2.

Lees meer