Wonen zonder beperking

MEE woonwinkel: Dé website met woningaanbod voor mensen met een beperking

Zoek je een geschikte woning? Op deze website vind je aangepaste woningen, woonvoorzieningen en particuliere wooninitiatieven voor mensen met een beperking. Ook in combinatie met zorg. Met mogelijkheden door het hele land.

Belangstelling voor een woning of voorziening? Neem dan zelf contact op met de aanbieder.

Vind een woning die bij je past.

Bekijk
Biest-Houtakker

Mooie ruime aangepaste woning beschikbaar

Geheel opnieuw gebouwde helft van een langgevel boerderij met luxe afwerking gelegen op een ruim perceel.Dit bijzondere object is geschikt voor vele doelgroepen! Denk hierbij aan een groot gezin, mensen met een aan huis gebonden beroep maar ook senioren of minder validen. De woning is namelijk in zijn geheel onderkeldert en beschikt over een lift en 2 ruime badkamers!

Lees meer
Helmond

Residentie Acuut. Al 50% gevuld.

Speciaal voor senioren 26 zelfstandige 2 kamer appartementen aan de Suytkade in Helmond. Wij zijn geen bejaardenhuis met stopwatch mentaliteit. Wij zijn Residentie Acuut!

Residentie Acuut Suytkade
Maria-Hoop

Zorverlening zoals het hoort!

Dat is het uitgangspunt van "Stichting Happiness"; een vernieuwend kleinschalig wooninitiatief met een eigen dagbestedingsruimte en zorgboerderij in Maria-Hoop.

Wil jij samenwonen met 7 lieve vrienden en vriendinnen, een mooie toekomst opbouwen in een hele mooie en sfeervol ingerichte Carre boerderij?

Lees meer
Oss

Zelfstandig wonen met een fysieke beperking? Fokus (Oss) maakt het mogelijk!

Fokus heeft per direct een woning (87m2) beschikbaar op de begane grond in Oss. Fokus verleent assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), 24 uur per dag, 7 dagen per week. In de buurt ligt een parkje en een klein winkelcentrum is op enkele minuten afstand. Iets voor jou?

Lees meer
Den Bosch

Woonplek beschikbaar voor begeleid of beschermd wonen

Ben jij 18 jaar of ouder en je hebt de juiste WMO indicatie of een WLZ PGB indicatie dan kun je bij ons wonen in Den-Bosch. Voor de WMO indicatie heb je een begeleid wonen of beschermd wonen indicatie nodig of een WLZ PGB indicatie.

Lees meer
Heerhugowaard

Wooninitiatief Joy Living zoekt bewoner! Autisme (14-38 jaar)

Joy Living biedt de beste professionele zorg op maat voor mensen met autisme in een huiselijke, familiesfeer in ons prachtige woonhuis in het centrum van Heerhugowaard. Informeer naar onze mogelijkheden!

Lees meer

WOONLINK

WOONLINK ondersteunt u of uw familie bij het realiseren van een woonplek waar u zich thuis voelt.
WOONLINK adviseert en ontzorgt

🏠Uw partner bij vragen en advies over “Zelfstandig thuis” wonen.
🏠Ondersteuning van oriëntatie op een andere woonplek tot aan de verhuizing zelf.
🏠Uw partner bij het realiseren van wooninitiatief van initiatief tot realisatie, maar ook in de nazorgfase.

Meer informatie op onze website of via de email.

Schagen

Wooninitiatief Joy Living zoekt bewoner! Autisme (14-38 jaar)

Joy Living biedt de beste professionele zorg op maat voor mensen met autisme in een huiselijke, familiesfeer op onze prachtig verbouwde kop-rompboerderij met een woon-en werkoppervlakte van 550 m2 en een tuin van 6600 m2.

Lees meer
Schagerbrug

Groepswonen in Noord Holland

Joy Living heeft 6 verschillende, gescheiden woongroepen van ieder 4 bewoners. Iedere groep heeft een eigen huis en woont, leeft en werkt in de eigen groep. De gedeelde gezamenlijke ruimtes van iedere individuele groep bestaan uit een woonkeuken, woonkamer, eetkamer en mooi ingerichte tuin. 

Lees meer
Schagerbrug

Ambulante begeleiding in Noord Holland

Joy Living heeft meerdere verschillende wooneenheden verspreid over het park. Iedere bewoner heeft een eigen studio en kan volledig zelfstandig leven, wonen en werken of naar school.

Lees meer
Schagerbrug

Beschermd wonen in Noord Holland

Joy Living gaat 4 verschillende, gescheiden woongroepen van ieder 12 bewoners bouwen. Iedere groep krijgt een eigen huis en woont, leeft en werkt in de eigen groep. De gedeelde gezamenlijke ruimtes van iedere individuele groep bestaan uit een woonkeuken, woonkamer, eetkamer en mooi ingerichte tuin. 

Lees meer