Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Boxtel: Stichting Woongewoon is compleet, wel nog ruimte op wachtlijst

Woongewoon is in 2020 van start gegaan, een ouderinitiatief voor jongeren met een verstandelijke beperking. In een ouderinitiatief geef je zelf invulling aan de toekomst van je kind, want jij weet tenslotte wat het beste is voor je kind. Een ouderinitiatief wil dan ook zeggen dat de ouders mede het beleid bepalen, met betrekking tot onder andere begeleiding, voeding en gezondheid, zoals bijv. Corona-maatregelen.

De groep is compleet, de 7 appartementen zijn bewoond door Ries, Nando, Kimi , Rubina , Timo, Gijs en Sander (leeftijd 19-25 jaar). Zij hebben het reuze naar hun zin. Ze gaan overdag naar werk/dagbesteding en in de avonden en weekenden maken ze er samen met de begeleiding een mooie en gezellige tijd van. Gezamenlijk boodschappen doen, koken, eten, opruimen en je vrije tijd doorbrengen met en soms ook zonder elkaar.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Daarnaast heeft elke bewoner een eigen appartement (woonkamer, keukenblok, slaapkamer, badkamer, toilet), geheel naar eigen wens ingericht en gestoffeerd.

Heb je belangstelling om op de wachtlijst van dit geweldige ouderinitiatief geplaatst te worden? Kijk voor meer informatie eens op de website: , of stuur een mail.