Wonen zonder beperking

Deurne: Stichting de Peelbloem zoekt per direct nieuwe bewoners.

Logo Stichting De Peelbloem

Stichting de Peelbloem is een kleinschalige woonvoorziening/ dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking en/ of lichamelijke beperking. De locatie is gelegen net buiten het centrum van Deurne, in een rustige landelijke omgeving.

Onze visie is een woonsituatie creëren, waarin zij centraal staan. Een plek, die voor hun aanvoelt als een ‘thuis’, waar gekeken wordt naar hun wensen. Een groep bewoners die gezamenlijk één huishouden voeren. De zelfstandigheid van de bewoners wordt gestimuleerd, rekening houdend met de mogelijkheden, zorgvraag, privacy en persoonlijke vrijheid. Activiteiten in de vorm van ontspanning, gezamenlijk koken en dineren zorgen voor het extra groepsgevoel.

Dagbesteding zal plaatsvinden in een van de bijgebouwen. Het is uiteraard ook mogelijk om een externe dagbesteding te bezoeken. Zorg wordt ingekocht vanuit Stichting de Peelbloem.

Ons wooninitiatief biedt plaats aan maximaal 5 bewoners. De toekomstige bewoners hebben een zorgzwaartepakket 5/ 6 en krijgen 24- uurs zorg. Elke bewoner krijgt de beschikking tot een ruime slaapkamer. Daarnaast is er een grote gemeenschappelijke woonkamer met open keuken.

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer informatie kunt u vinden op onze website of stuur een mail  
Voor telefonische inlichtingen:
Harrie Bouwmans, tel: 06-38928552
Anke Bouwmans tel: 06-25097320