Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Udenhout: Stichting Samenthuis zoekt nog 1 bewoner

Logo Samenthuis Fijn leven met zorg vanuit het hart

Heerlijk wonen met 24-uurszorg bij Samenthuis in Udenhout

Regie over de zorg in eigen hand
In het Samenthuis-huis in Udenhout wonen 6 jongvolwassenen met een ernstige (meervoudige) beperking. Zij krijgen er 24-uurszorg van een vast team van 9 medewerkers. Samenthuis is een ouderinitiatief. De ouders van de bewoners van Samenthuis hebben zich verenigd in een stichting. En borgen samen met de medewerkers een warm, veilig en gezellig thuis voor hun kinderen. Door wonen en zorg gescheiden in te kopen, behouden de ouders voor een groot stuk de regie. En kunnen zij blijven meedenken over de beste zorg voor hun kinderen.

Medewerkers met een warm hart

Samenthuis staat voor fijn en veilig leven met professionele, liefdevolle zorg en begeleiding. Ons vaste team van 9 medewerkers heeft oog, hart en handen voor het welzijn van het individu en de groep. Samenthuis is zorg vanuit het hart.

Bij Samenthuis beleef je een fijne dag!

Op doordeweekse dagen gaan de bewoners naar de dagbesteding. Tal van dagbestedingsmogelijkheden liggen letterlijk bij het Samenthuis-huis om de hoek. Het Samenthuis-huis ligt op loopafstand van de gezellige dorpskern van Udenhout. En omdat we allemaal zo genieten van buitenzijn, gaan we dagelijks samen op pad. Voor een wandeling in de natuur of een boodschap in het dorp.

Zoek je een fijne woonplek voor je zoon of dochter?
In het Samenthuis-huis is nog woonplek vrij voor een jongvolwassene tussen de 18 en 35 jaar (5VG of hoger, geen gedragsproblematiek). Kijk voor meer informatie op onze website of stuur een berichtje naar Liesbeth Ligtvoet.