Wonen zonder beperking

Aalst: Bewoners gezocht voor op te richten ouderinitiatief

In Aalst (GLD Gemeente Zaltbommel) of directe omgeving willen we een ouderinitiatief starten. 
Wil je ook graag dat je kind een eigen mooi appartement krijgt en met andere bewoners gezellig, in huiselijk en veilige sfeer kan genieten van het leven. Dat de zorg goed geregeld wordt en je zelf de regie houd welke en hoeveel verschillende begeleiders hem/haar verzorgen?
Dat het PGB van je kind ook daadwerkelijk wordt besteed aan zijn/haar zorg?
Wil je ook je andere gezonde kinderen niet met deze zware last opzadelen als je het zelf niet meer kunt maar in de tussentijd de kwaliteit van zorg van je gehandicapte zoon/dochter niet achteruit zien gaan? 

Wij willen een kleinschalig ouderinitiatief oprichten voor 5 bewoners (leeftijd tussen 18 en 45 jaar), voorkeur Aalst (5308 Gemeente Zaltbommel/Maasdriel/DenBosch) of directe omgeving.
Doelgroep: ernstig meervoudig gehandicapte jongeren/mensen met allemaal minimaal een PGB VG-08 Wet Langdurige Zorg (eventueel meerkosten en/of aan te vragen), absoluut geen agressief gedrag en/of ernstige gedragsstoornis.
Met aan huis een dagbesteding.

Heb je interesse, leuke aanvullende ideeën en ben je net zo enthousiast als wij neem contact op : 06-13425350 of stuur een mailtje