Wonen zonder beperking

Aalst (Gemeente Zaltbommel): ‘t KlavertjeVijfHuys zoekt aankomende nieuwe bewoners

Logo Klavertje Vijf Huys Ons huis daar voelt iedereen zich thuis

t KlavertjeVijfHuys is een initiatief voor mensen met een (ernstig meervoudige of verstandelijke handicap) beperking

Oproep bewoners gezocht voor in oprichting zijnde Stichting Ouderinitiatief ‘t KlavertejVijfHuys in Aalst ( omgeving Gemeente Zaltbommel, Maasdriel of Den Bosch)

Wil je ook graag dat je kind een eigen mooi appartement krijgt en met andere bewoners gezellig, in huiselijk en veilige sfeer kan genieten van het leven. Dat de zorg goed geregeld wordt en je zelf de regie houd welke en hoeveel verschillende begeleiders hem/haar verzorgen? Dat het PGB van je kind ook daadwerkelijk wordt besteed aan zijn/haar zorg?

Wil je ook je andere gezonde kinderen niet met deze zware last opzadelen als je het zelf niet meer kunt maar in de tussentijd de kwaliteit van zorg van je gehandicapte zoon/dochter niet achteruit zien gaan? 

Wij willen een kleinschalig ouderinitiatief oprichten voor 5 bewoners (leeftijd tussen 18 en 45 jaar), voorkeur Aalst ( omgeving Gemeente Zaltbommel, Maasdriel of Den Bosch) of directe omgeving.

Doelgroep: ernstig meervoudig of verstandelijk gehandicapte jongeren/mensen met allemaal een PGB circa VG05/VG06 tot VG-08 Wet Langdurige Zorg (eventueel meerkosten en/of aan te vragen), absoluut geen agressief gedrag en/of ernstige gedragsstoornis. Met aan huis een dagbesteding.

Heb je interesse, leuke aanvullende ideeën en ben je net zo enthousiast als wij neem contact op telefoon nr. 06-13425350 of stuur een e-mail naar Margo van de Meer.

Wil je meer weten over ons ouderinitiatief, bekijk de dan informatie op de anbi website.