Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Beneden Leeuwen: Met een eigen appartement gezamenlijk wonen! STRANG de woonvorm zoekt nieuwe bewoners.

Logo Strang wonen met een eigen appartement gezamenlijk wonen!

Met een eigen appartement gezamenlijk wonen. Bewoners van STRANG de woonvorm zoeken per direct nieuwe huisgenoten.

STRANG de woonvorm is een wooninitiatief voor mensen met een verstandelijk en/of lichamelijke beperking. STRANG de woonvorm biedt 7 dagen per week 24uurs-zorg. Het is een sociale en actieve woonvorm, waar bewoners de ruimte krijgen om van elkaar te leren en persoonlijk te ontwikkelen.

De woning bestaat uit 14 levensloopbestendige appartementen waar gezamenlijke geleefd wordt in de gemeenschappelijke woonkamer, keuken en tuin.

Bewoners en diens vertegenwoordigers worden betrokken in het proces van zeggenschap op de kwaliteit van wonen en zorg. De zorginkoop verloopt via PGB. Wonen en zorg is gescheiden waarbij huursubsidie mogelijk is. De zorg wordt ingekocht bij Fittin, onderdeel van de zorgverlener Prisma.

STRANG de woonvorm heeft 10 bewoners met de leeftijd tussen de 19-54 jaar, 2 vrouwen 8 mannen en ontwikkelingsniveau tussen de leeftijd van 2-5jaar. De bewoners hebben een uiteenlopende zorgvraag (VG 04 tm VG 07).

Wegens de start van de woonvorm (Februari 2020) in combinatie met COVID 19 heeft de wervingsprocedure stilgelegen. Daarom zijn er nog 4 appartementen beschikbaar. Iedereen is vrij om zich aan te melden en samen met de woonvorm kennis te maken. Van de 4 open plekken zijn er 2 op de begaande grond geschikt voor mensen in een rolstoel, visueel beperkt of de ouder wordende bewoner. De andere twee appartementen zijn op de eerste verdieping. Geschikt voor (jongeren) bewoners die in een veilige en begeleide omgeving op zoek zijn naar zelfstandigheid.

STRANG de woonvorm vindt het belangrijk dat bewoners en zijn/haar wettelijk vertegenwoordigers de visie van STRANG de woonvorm onderschrijven.

Meer informatie kunt u vinden op onze website of u kunt ons bereiken via dit e-mailadres.
Via dit filmpje over STRANG de woonvorm kunt u een kijkje nemen bij onze woonvorm.