Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Harderwijk: Stichting Nobass zoekt aankomende nieuwe bewoner

Logo stichting Nobass

Wij zijn Stichting Nobass opgericht door ouders die voor hun kinderen, met een autismespectrumstoornis (ASS) en een normale intelligentie in Harderwijk een wooninitiatief willen opzetten.

Ons kleinschalige wooninitiatief in de gemeente Harderwijk komt steeds dichterbij. Naar verwachting wordt de bouw in 2023 gestart. Dit wooninitiatief zal een prettige en veilige woonomgeving voor negen jongvolwassen moeten gaan bieden met begeleiding op maat.

We kunnen nog één bewoner verwelkomen!

  • Heb je de diagnose ASS, een normale intelligentie en ben je tussen de 18 en 32 jaar oud? En ben je samen met je ouder(s)/vertegenwoordiger op zoek naar;
  • Een eigen appartement, in Harderwijk
  • Een beschermde woonplek waar je zelfstandig kunt wonen met begeleiding op maat

Misschien is wonen bij Nobass dan iets voor jou!

Je gaat wonen in een appartement waarvoor je zelf de huur betaalt uit een eigen inkomen (loon, Wajong of andere uitkering). De planning is dat het appartementencomplex het eerste halfjaar 2024 wordt opgeleverd.

Om de zorgkosten te kunnen betalen heb je een Wmo-beschikking ‘Beschermd Wonen’ met Pgb nodig, of een Wlz-indicatie ‘GGZ-wonen’.

Stichting Nobass is een ouderinitiatief. Ouderparticipatie is binnen ons ouderinitiatief een absolute voorwaarde. Er wordt een actieve betrokkenheid verwacht. Zo draagt u eraan bij om ervoor te zorgen dat uw zoon of dochter een fijne woonplek heeft.

Lijkt het je wat? Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op onze website, stuur een e-mail of bel met onze voorzitter Agnes van Groeningen T: 0341-427584