Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Nieuw-Vennep: Villa Octet zoekt een nieuwe bewoner

Na jaren van voorbereiding is medio 2018 gestart met de bouw van ouderinitiatief “Villa Octet” aan de Venneperweg 827 te Nieuw-Vennep en is sinds 1 april 2019 bewoond.

Villa Octet is een kleinschalige woonvoorziening waar acht jong volwassenen, in de leeftijd van circa 22 tot 35 jaar met een lichte verstandelijke beperking (VG3-VG4 indicatie) kunnen wonen in een gewoon huis in een gewone wijk.Met een passende vorm van begeleiding waar de bewoners zich kunnen ontwikkelen, met elkaar kunnen genieten en van- en met elkaar kunnen leren.

Elke bewoner heeft zijn/haar eigen appartement om, net als “iedereen”, een eigen woonplek te hebben met bad-, slaap- en woonkamer, keuken en een eigen brievenbus.

Er is ruimte voor een nieuwe bewoner er binnenkort een appartement beschikbaar. Voor dit appartement gelegen op de begane grond zoeken wij een nieuwe bewoner.

“WONEN OP JEZELF, MAAR NIET ALLEEN”

Profielschets kandidaat-bewoner:

  • Lichte tot matige beperking, WLZ indicatie, zorgprofiel VG 3 of 4;
  • Leeftijd tussen 22-35 jaar;
  • De kandidaat-bewoner is in staat om met begeleiding zelfstandig te wonen en deel te kunnen nemen aan het wonen in een groep;
  • Zelfstandig kunnen bewegen in de woonwijk;
  • Geen structureel agressief gedrag;
  • Overdag (ma t/m vr) gaat de bewoner van 9.00-15.30 uur naar de dagbesteding of anderszins;

Heeft u belangstelling? Maak dan gebruik van het aanmeldingsformulier nieuwe bewoner Stichting Octet .

Informatie
Voor informatie over het ouderinitiatief kunt u contact opnemen per email met de secretaris Theo Wit, van Stichting Octet telefonisch: T 06 834 448 01