Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Nijmegen: Wooninitiatief Mindset Wonen

Logo MIndset wonen

Mindset Wonen

In de nieuwe Nijmeegse wijk Woenderkamp zijn appartementen voor Mindset Wonen  gerealiseerd, een woonproject dóór en vóór mensen met een lichamelijke beperking. Mindset Wonen is zelfstandig wonen, in een eigen appartement op maat, met ruimte voor ontmoeting en samen dingen doen.

De essentie van Mindset Wonen is de eigen regie over eigen leven, ook voor mensen met een lichamelijke beperking. Zelf bepalen hoe je leven er uit ziet, zelfstandig, meedoen in de samenleving, niet alleen maar samen met de andere deelnemers aan Mindset Wonen. ‘Samen zelfstandig zijn’ noemen we dat.

Mindset Wonen heeft in samenwerking met Woningcorporatie Talis de appartementen in de Woenderkamp gerealiseerd. Deze nieuwe Nijmeegse wijk is gelegen net over de Waal, tussen de Waalbrug en de Oversteek, vlakbij het NS-station Lent en andere stadsvoorzieningen. En vandaar is het maar een korte sprong naar het centrum van Nijmegen. 


Op dit moment zijn alle appartementen bezet, maar er is een mogelijkheid om op de wachtlijst geplaatst te worden. Lees hier de voorwaarden en de procedure.

Heb je vragen of wil je meer weten:

Bekijk dan onze website.