Naar inhoud Naar navigatie

Stichting Anders Wonen is op zoek naar een toekomstige bewoner voor hun huis in Heeswijk-Dinther.

Print

Een korte introductie: Stichting Anders Wonen is een kleinschalig wooninitiatief, recentelijk verhuisd naar de oude pastorie in Heeswijk-Dinther, voortgekomen uit een aantal ouders dat de zorg van hun kind anders wil dan in een reguliere zorginstelling. De bewoners wonen gezamenlijk in een mooi huis in het dorp van Heeswijk-Dinther. Iedere bewoner beschikt over een eigen slaapkamer en deelt de overige ruimten van het huis met elkaar. Belangrijk in dit huis is dat de setting zoveel mogelijk die van een gezin nabootst.

Binnen ons huis werken dagelijks professionele coaches om waar nodig te ondersteunen. In onze woongroep streven we naar een warme sfeer, waarin veiligheid, vertrouwen en gezelligheid centrale thema’s zijn. Op deze manier ontstaat een klimaat waarin iedereen zich geaccepteerd voelt en zich optimaal kan ontwikkelen.

Onderstaand een schets van het profiel van een toekomstige bewoner van Stichting Anders Wonen:

· De toekomstig bewoner is in bezit van een PGB
· De toekomstig bewoner heeft een ZZP indicatie 4 of hoger
· De leeftijd van de toekomstig bewoner ligt tussen de 18 en 30 jaar
· De voorkeur van de toekomstig bewoner is een jongeman
· De toekomstig bewoner is in bezit van dagbesteding dan wel is bereid dagbesteding te gaan volgen
· De toekomstig bewoner is niet bekend met agressie
· De huidige bewoners zijn sportieve jongemannen. Het is leuk als de toekomstig bewoner hier enige affiniteit mee heeft.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten ? Bel of mail ons en we vertellen je graag onze visie. Of maak een afspraak en kom een keertje kijken.
 
Oscar Walraven, T 06-51684818
Colinda Scheepstra, T 06-52563503