Wonen zonder beperking

Acuut Zorg en Woonbegeleiding (Eindhoven)

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Aan de rondweg van Eindhoven liggen onze 24 appartementen/studio's. Alle appartementen hebben een eigen voordeur. Type appartementen variëren van studio tot appartement met zelfs 2 slaapkamers. eigen badkamer en toilet. Huursubsidie mogelijk indien ouder dan 23 jaar.

Indeling gemeenschappelijk deel

nvt

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Variërend van studio tot 1 en 2 kamer appartementen met eigen badkamer, toilet en keuken

Situering in wijk

Centrum Eindhoven

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking

Omschrijving

Aan de Kronehoefstraat in Eindhoven hebben wij 24 zorg appartementen / studio's. Deze vorm van zorg is gericht voor cliënten met een indicatie beschermd wonen. Er is ti24/7 begeleiding aanezig.
Het complex ligt centraal gelegen ten opzichte van scholen, winkels en het centrum van Eindhoven. Voor meer informatie en plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen via aanmeldingen@acuutzorg.nl

Aantal bewoners

24

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Geen, Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Cliënten op de Kronehoefstraat kunnen 24 uur per dag een beroep doen op begeleiding. Hier wordt gewerkt met vaste begeleidingsafspraken, maar kan ook ongepland een beroep gedaan worden op begeleiding wanneer dit nodig is. Op onverwachte momenten komt groepsleiding de woonruimte controleren wanneer dit noodzakelijk is.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.