Wonen zonder beperking

Acuut Zorg & Woonbegeleiding (Tilburg)

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

20 appartementen / studio's.
Aan de Enschotsestraat liggen onze appartementen/ studio's begeleid (zelfstandig) wonen Type appartement varieren van studio tot appartement , eigen badkamer, toilet en keuken. Alle wooneenheden zijn kadestraal gescheiden, hierdoor is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen, tevens hebben wij een grote ruimte voor was mogelijkheden hiervoor hebben wij meerdere wasmachines.

Indeling gemeenschappelijk deel

1 appartement is een begeleider tijdens kantooruren en avonduren aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Woon/slaapkamer ong 25m2 voorzien van eigen badkamer/keuken en toilet (sommige wooneenheden hebben een aparte slaapkamer)

Situering in wijk

Op 5 min fietsen van het centrum van Tilburg

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Op de Enschotsestraat in Tilburg verblijven (jong) volwassenen m/v met uiteenlopende hulpvragen. Cliënten dienen te beschikken over een WMO indicatie individuele begeleiding en kunnen tijdens de periode van deze beschikking gebruik maken van een appartement.
Het appartementencomplex ligt centraal gelegen ten opzichte van scholen, winkels en het centrum van Tilburg. Voor meer informatie en plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen via aanmeldingen@acuutzorg.nl

Aantal bewoners

20

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Geen, Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Cliënten die begeleid zelfstandig wonen hebben vaste begeleidingsafspraken met een vaste begeleider. Er wordt geplande zorg geleverd.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.