Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Appartement met 2 trainingskamers Schoolstraat 20

Terug naar overzicht

Schoolstraat 20 is een kinderwoning. Binnen deze woning bevindt zich een appartement met 2 trainingskamers, waar jongvolwassenen met een lichtverstandelijke beperking kunnen wonen.

Woning

Omschrijving

Schoolstraat 20 is een kinderwoning. Binnen deze woning bevindt zich een appartement met 2 trainingskamers.
Dit appartement heeft 2 kamers met een gedeelde keuken en badkamer. De jongeren, die hier wonen, hebben een eigen sleutel.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Dit appartement heeft 2 kamers met een gedeelde keuken en badkamer. Van de appartementen heeft er eentje een privé tuin. Ook kan de gemeenschappelijke woonkamer en tuin worden gedeeld met de kinderwoning.

Situering in wijk

Naast de woning staat een dienstencentrum, waar o.a. dagbesteding en behandeling geboden wordt. De woning ligt op loopafstand van het centrum van Hellevoetsluis. Ook zijn de bushaltes goed bereikbaar vanaf de woning. De woning staat midden in een woonwijk.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychiatrische beperking

Omschrijving

In het appartement wonen jongvolwassen met een licht verstandelijke beperking. Zij kunnen milde gedragsproblemen hebben en een milde psychiatrisch problematiek, zoals autisme, ADHD, ODD en hechtingsproblematiek.

Aantal bewoners

2

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Er is geen verzorging op de woning, maar er is wel een wakkere nachtdienst aanwezig. Ook zijn er voldoende middelen beschikbaar voor eventuele persoonsbeveiliging, zoals communicatiemiddelen (telefoon) en een signaleringssysteem.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.