Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Appartementen Boezemkade

Terug naar overzicht

Op de locatie aan de Boezemkade in Rotterdam wonen 15 jongvolwassenen in een twee- of eenpersoons appartement. De bewoners wonen hier zoveel mogelijk zelfstandig. Overdag gaan ze allemaal naar school, werk of de dagbesteding. Als de bewoners thuiskomen, is er begeleiding aanwezig.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Op de locatie Boezemkade beschikt Zuidwester over zes tweepersoonsappartementen en drie eenpersoonsappartementen. Op de Boezemkade is woonruimte voor maximaal vijftien cliënten. Ook is er steunpunt, waar bewoners onder andere samen koffie kunnen drinken. Dit steunpunt bevindt zich ook in het appartementencomplex.

Indeling gemeenschappelijk deel

Het steunpunt heeft een woonkamer en een tuin.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

De appartementen hebben aparte slaapkamers, een gedeelde woonkamer met open keuken, een ruime badkamer met bad en toilet en nog een los toilet.

Situering in wijk

De Boezemkade ligt aan de rand van het centrum van Rotterdam in de wijk Crooswijk. Het centrum en voorzieningen als openbaar vervoer en winkels vind je hier op loopafstand. Ook veel instanties zijn dichtbij de woningen te vinden.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

Op de locatie aan de Boezemkade in Rotterdam wonen 15 jongvolwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Ze wonen hier zoveel mogelijk zelfstandigen gaan overdag allemaal naar school, werk of de dagbesteding. Als de bewoners thuiskomen, is er begeleiding aanwezig. In het appartementencomplex vind je het trefpunt waar bewoners onder andere samen koffie kunnen drinken.

Aantal bewoners

15

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Enige

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

De aard van de ondersteuning die binnen de Boezemkade geboden wordt, is competentiegericht. De nadruk bij de competentievergroting ligt op het leren van nieuw en gewenst gedrag. Nieuw gedrag wordt geleerd door instructie, voordoen en oefenen.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.