Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Appartementen De Langeweg 14

Terug naar overzicht

Binnen het appartementencomplex aan De Langeweg wonen zes volwassen cliënten met een licht verstandelijke beperking die zo zelfstandig mogelijk wonen. Begeleiding en ondersteuning richt zich op de specifieke vragen van de individuele cliënt die wonen op basis van hun persoonsgebonden budget.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Appartementencomplex De Langeweg 14 bevindt zich op enige afstand van het centrum en het treinstation van Zevenbergen. Het appartementencomplex is gelegen naast een dagbestedingslocatie van Zuidwester, Zorgboerderij De Zwanenhoeve en wordt bewoond door zes cliënten van Zuidwester. Ieder appartement heeft een oppervlak van ongeveer 70 vierkante meter. Het wonen in een appartement aan De Langeweg heeft als doel om zo zelfstandig mogelijk aan de samenleving deel te nemen op de gebieden wonen, werk en vrije tijd. Van belang hierbij zijn de mogelijkheden van de individuele cliënt om het sociale netwerk te vergroten, waarbij rekening wordt gehouden met eventuele beperkingen van die cliënt.

Indeling gemeenschappelijk deel

Naast de zes appartementen beschikt Zuidwester over een grote gemeenschappelijke woonkeuken met mogelijkheden om (gezamenlijk) te eten en te recreëren. Op momenten dat begeleiding niet aanwezig is, onder andere in de nachtsituatie, kunnen cliënten een beroep doen op de begeleiding die aanwezig is in de even verderop gelegen groepswoning van Zuidwester aan De Langeweg 16.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

De appartementen aan De Langeweg 14 hebben vanzelfsprekend een eigen voordeur. Ieder appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, een badkamer en een aparte slaapkamer. Ook zijn er aansluitingen voor telefoon, radio en televisie.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Binnen het appartementencomplex aan De Langeweg wonen zes volwassen cliënten met een licht verstandelijke beperking die zo zelfstandig mogelijk wonen. Begeleiding en ondersteuning richt zich op de specifieke vragen van de individuele cliënt.Cliënten wonen aan De Langeweg 14 op basis van hun persoonsgebonden budget.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Op basis van ZZP's

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.