Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Appartementen Van der Vormhaven

Terug naar overzicht

In de appartementen op Van der Vormhaven wonen jonge cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Ze wonen allemaal zo zelfstandig mogelijk en delen het appartement met één andere persoon.Overdag gaan naar school, werk of dagbesteding.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

De woningen van locatie van Der Vormhaven zijn gesitueerd in een appartementen complex. Er wordt gewerkt vanuit een steunpunt waar cliënten terecht kunnen voor hun hulpvragen. De woonkamer, keuken en badkamer worden gedeeld met een medebewoner. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer in het appartement waar maximaal 2 bewoners wonen. De toegang tot de appartementen is niet rolstoel toegankelijk. Bewoners worden geacht dagbesteding of werk te hebben. Dit is een voorwaarde om op van Der Vormhaven te kunnen wonen. Doordeweeks is er begeleiding aanwezig van 15.00 uur tot de volgende ochtend 09.00 uur en in het weekend van 16.00 uur tot de volgende ochtend 8.00 uur.

Indeling gemeenschappelijk deel

In de gemeenschappelijke woonkamer staat een bank een kast en een eethoek, eenvoudig ingericht. De gemeenschappelijke keuken is voorzien van koelkast en bestek, pannen, borden en bekers voor 2 personen.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

De Van der Vormhaven beschikt over acht tweepersoonsappartementen. Er is woonruimte voor maximaal 16 cliënten.

Situering in wijk

Van der Vormhaven is gesitueerd in woonwijk Carnisselande, nabij een groot winkelcentrum en de opstapmogelijkheden van het openbaar vervoer.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

In de appartementen op Van der Vormhaven wonen cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De jonge bewoners wonen allemaal zo zelfstandig mogelijk en delen hun appartement met één andere persoon. Overdag gaan de bewoners naar school, werk of dagbesteding. De bewoners krijgen huishoudgeld, bereiden zelf hun maaltijd en onderhouden zelf de woning. Hierbij worden zij waar nodig ondersteund.

Aantal bewoners

16

Open plaatsen

2 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De begeleiding komt iedere dag langs in het appartement. Daarnaast maken we samen met de cliënt en een verwant een plan (‘Mijn Plan’) waarin we bespreken hoe hem/haar het best kunnen ondersteunen om de doelen te bereiken.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.