Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Appartementen Verboomstraat

Terug naar overzicht

Op de Verboomstraat hebben bewoners hun eigen appartement met woonkamer, keuken, badkamer en toilet, slaapkamer en een klein berghok. De appartementen bevinden zich in een groot complex.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Het appartementencomplex bestaat uit 21 éénpersoonsappartementen. Het is voorzien van een lift en inpandige galerij. Op het moment wordt het complex bewoont door zowel cliënten van Zuidwester als ouderen die huren van een reguliere woningstichting. Er wordt van cliënten verwacht geen overlast te veroorzaken. In het complex is een steunpunt waar cliënten terecht kunnen met hun hulpvraag.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Het appartement is voorzien van een woonkamer, keuken, badkamer & wc, één slaapkamer en een klein berghok. Op de begane grond is er een algemene ruimte om je fiets te plaatsen.

Situering in wijk

Het complex ligt in het oude gedeelte van wijk Charlois. Vanuit sommige appartementen kun je de Waalhaven zien. Tegen het complex ligt een speeltuinvereniging. Er zijn winkels en een supermarkt in de buurt en ook de bus- en tramhalte is dichtbij.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Op de Verboomstraat woont een gemengde doelgroep van volwassenen tussen de 18 en 56 jaar oud met een licht verstandelijke beperking. De bewoners hebben hun eigen appartement. Daarnaast wonen er nog andere huurders in het complex. Dit zijn vooral ouderen. Als je bij ons komt wonen, is het dus belangrijk dat je ook goed met deze buren kunt omgaan.

Aantal bewoners

11

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

We maken een ondersteuningsplan. Vanuit dit plan maken we afspraken met de cliënt en hoe we hem/haar gaan ondersteunen met de hulpvraag. Een aantal keer per jaar hebben we een gesprek waarin de voortgang wordt besproken.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.