Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Assen Klenckestraat

Terug naar overzicht

Aan de Klenckestraat in Assen kunnen 22 mensen beschermd wonen. Hier kunnen zij rekenen op 24-uurs begeleiding. Het huis heeft ook nog twee appartementen voor mensen die een eerste stap naar zelfstandig wonen gaan zetten. De bewoners zijn mannen en vrouwen van verschillende leeftijden met all...

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Op de Klenckestraat staat het woonhuis van Jan Arends voor volwassen van 18 t/m 65 jaar. Het is een vrijstaand huis met een tuin. Er is een gezamenlijke keuken, woonkamers en op alle kamers is internet en tv aansluiting aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Op de Klenckestraat staat het woonhuis, dat gevestigd is in een rustige woonwijk. Het woonhuis ligt centraal in Assen, waardoor het centrum en centraal station snel te bereiken zijn. Het huis heeft totaal 22 kamers. Twee van die kamers zijn aanleunwoningen, die worden gebruikt als tussenstap richting zelfstandigheid.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Overig, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Bij het Jan Arendshuis aan de Klenckestraat in Assen kunnen 22 mensen beschermd wonen. Hier kunnen zij rekenen op 24-uurs begeleiding. Het huis heeft ook nog twee appartementen voor mensen die een eerste stap naar zelfstandig wonen gaan zetten. De bewoners zijn mannen en vrouwen van verschillende leeftijden met allemaal hun eigen hulpvraag. Zij hebben te maken met meerdere problemen die elkaar beïnvloeden, zoals een verslaving, psychische problemen, schulden of gebrek aan structuur en dagbesteding. Het wonen in een Jan Arendshuis is gericht op persoonlijke ontwikkeling en de zelfredzaamheid, zodat je uiteindelijk zelfstandig kunt gaan wonen.

Aantal bewoners

21

Open plaatsen

5 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Minimaal ZZP GGZ03c of VG03
ZIN

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.