Naar inhoud Naar navigatie

Ga terug

Print

Woonhuis Aventurijn

Algemeen

Woonhuis Aventurijn
Spoorstraat 12
5821 BD Vierlingsbeek
Telefoonnummer:
0646578091 - 0622086610
Zorgaanbieder:
Woonhuis Aventurijn

Doelgroep

Soort beperking
Licht verstandelijk, Verstandelijk, Autisme en verstandelijk, Auditief en communicatief, Zintuigelijk, Overig, NAH
Omschrijving

Aventurijn is een kleinschalig wooninitiatief voor maximaal 5 zorgvragers waar langdurig gewoond kan worden of waar gebruik gemaakt kan worden van logeeropvang. Onze doelgroep zijn (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking of een andere ontwikkelingsstoornis, die een 24-uurs zorgbehoefte hebben zonder ernstige gedragsproblemen en met een redelijke mobiliteit. Mensen die dagelijkse begeleiding en persoonlijke zorg nodig hebben en baat hebben bij het leven in een kleinschalige leefomgeving met een klein team aan vaste begeleiders kunnen bij ons hun weg vinden. Wij hebben op dit moment een kleine groep, waarin bewoners van verschillende leeftijden en met verschillende zorgvragen hun plek vinden. Wij zijn als begeleiders dagelijks aanwezig en bieden zo continuïteit en stabiliteit in de begeleiding.

Leeftijd
  • 18 tot 24 jaar
  • 24 tot 55 jaar
Geslacht
gemengd
Aantal bewoners
5
Open plaatsen
2
Getoonde informatie onjuist?

Tip

Is de informatie die u hier ziet onjuist? Of is de woning of open plaats niet beschikbaar? Tip dan de betreffende organisatie.
  • *
  • *
  • *

* dit is een verplicht veld

Hoe wij omgaan met uw privacy.

Ondersteuning

Begeleiding
Op basis van ZZP’s
Verzorging
Op basis van ZZP’s
Behandeling
Op basis van ZZP’s
Omschrijving

Omdat wij als klein team aan vaste begeleiders aanwezig zijn, bieden we stabiliteit en geborgenheid aan de bewoners.  Er zijn korte communicatielijnen naar de zorgvragers en hun familie. Wij stimuleren de zorgvragers om deel te nemen aan huiselijke activiteiten, creatieve bezigheden, tuinieren maar ook aan sportieve activiteiten. De zorgvragers hebben hun dagbesteding buitenshuis. De begeleiding wordt in overleg met zorgvrager en ouders/vertegenwoordigers ingevuld. Ook kan er orthopedagogische of (para)medische ondersteuning ingeschakeld worden. Wij werken met een individueel ondersteuningsplan.

Woning

Type aanbieder
Particuliere aanbieder
Soort woning
groepswoning
Algemene beschrijving

Aventurijn is een kleinschalig wooninitiatief voor maximaal 5 zorgvragers. Het jaren 30 huis ligt in het centrum van Vierlingsbeek, een dorp met verschillende voorzieningen. Wij sluiten regelmatig aan bij sociale en culturele activiteiten in het dorp, zodat er ook een netwerk van contacten ontstaat. De actieve betrokkenheid van familie en kennissen juichen wij toe. Daarnaast bieden wij vrijwilligers en stagiaires de kans om hun bijdrage te geven aan ons wooninitiatief. Vanuit Vierlingsbeek kun je per trein en busvervoer reizen.

Indeling gemeenschappelijk deel

Het huis heeft een grote leefkeuken en twee knusse woonkamers, daarnaast is er op de begane grond een badkamer aanwezig. Op de eerste verdieping bevind zich een badkamer voorzien van douche/bad en apart gelegen toilet. Achter het huis ligt een ruime tuin met een scala aan bloemen, groenten, fruit en verschillende kruiden. Het in de tuin gelegen atelier bied ruimte voor creatieve activiteiten.

Rolstoeltoegankelijk
nee
Tuin
ja
Indeling per wooneenheid

Op de begane grond is een appartement wat geschikt is voor training gericht naar zelfstandig wonen.
Daarnaast bevinden zich op de eerste verdieping vier ruime zit-slaapkamers met ieder een eigen wastafel.

Situering in wijk

In het centrum van Vierlingsbeek (gemeente Boxmeer).

Bereikbaarheid
Winkels
<200m
Scholen
<500m
Kerk
<200m
Openbaar vervoer
<500m

Contact

Aanmeld procedure

Voor meer informatie neem contact op met de zorgondernemers

Organisatie
Woonhuis Aventurijn
Contactpersoon
Gea Cremers en Cheryl Woudenberg-Cremers
Tel: 0646578091 - 0622086610
info@woonhuisaventurijn.nl

Heeft u interesse in deze woning of wilt u extra informatie? Klik dan op de onderstaande contact button en de (zorg) aanbieder zal contact met u opnemen.

Neem contact op