Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking
Logo Zideris eigenzinnige zorg

De Bantuin is een woonlocatie midden in het centrum van Rhenen waar je kunt wonen als je begeleiding nodig hebt. Hier wonen mensen met verschillende leeftijden en zorgvragen.

Woning

Soort woning

Studio

Omschrijving

Welkom op de Bantuin. De Bantuinweg biedt plek aan 32 bewoners. Als je hier woont heb je een eigen studio die tussen de 32 en 45 vierkante meter groot is. Je hebt een eigen badkamer met douche en wc. Een aantal studios heeft een balkon of een terras.

Indeling gemeenschappelijk deel

Iedere verdieping heeft een gemeenschappelijke woonkamer en keuken, waar je samen met de andere bewoners gebruik van kunt maken. Je kunt dus altijd de gezelligheid opzoeken. Je kunt er samen eten en drinken, of gezellig een spelletje doen.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Een studio met een woon- en slaapgedeelte en een aparte badkamer.

Situering in wijk

De Bantuinweg ligt midden in het centrum van Rhenen, met alle voorzieningen in de buurt.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Iedere verdieping heeft een eigen karakter. Samen met jou kijken we welke verdieping het beste bij jou past, zodat je je straks helemaal thuis voelt en precies de hulp krijgt die je nodig hebt. We vinden het belangrijk dat je zoveel mogelijk zelf doet en zelf beslissingen maakt. Daar helpen we je natuurlijk wel bij. Er is begeleiding aanwezig die je helpt met de dingen die je moeilijk vindt. Ook 's nachts is er een begeleider aanwezig die je om hulp kunt vragen als het nodig is. Overdag ga je naar werk, dagbesteding of school.

Aantal bewoners

32

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Begeleiding is individueel en groepsgericht ( dit verschilt per woonlaag, afhankelijk van de behoefte van de bewoner). Op individueel gebied wordt er o.a. gewerkt aan de eigen doelen en wensen. Er wordt gekeken waarin bewoners zich kunnen ontwikkelen, en gewerkt aan het opdoen of onderhouden van vaardigheden, het (leren) eigen keuzes kunnen maken en het stimuleren van (meer) zelfredzaamheid.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.