Wonen zonder beperking

Begeleid Wonen- Ambulant team Steenwijk- west

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

In team Steenwijk begeleid wonen en ambulant bieden wij begeleiding aan ongeveer 20 cliënten. Leeftijden en ziektebeelden van de cliënten zijn zeer divers. De locatie is gelegen een oude volksbuurt waar men volop bezig is met onderhoud en vernieuwing van de wijk. De cliënten hebben elk een eigen woning in de buurt, wij bieden Begeleid Wonen op afstand, in combinatie met nazorg/ambulante begeleiding. Cliënten stromen doorgaans uit naar ambulant of zelfstandig wonen.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Overig, Psychische beperking

Aantal bewoners

13

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

RIBW Overijssel begeleidt mensen met (ook) psychiatrische en/of ernstige psychosociale problemen bij het zelfstandig wonen, werken en leren of leven. RIBW Overijssel is een innoverende netwerkorganisatie die mensen met (ook) psychische of psychiatrische problemen vanuit vakmanschap, compassie en ondernemerszin ondersteunt bij hun herstel. Uitgangspunt is dat zij vanuit eigen kracht en het eigen netwerk zoveel mogelijk zelf vorm geven aan hun dagelijks leven.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.