Wonen zonder beperking

Begeleid wonen Westerhoven

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Nieuwe start Woonzorg biedt begeleid wonen en ambulante begeleiding aan mensen die door gedrags-, psychische-, of (L)VB problematiek ondersteuning nodig hebben in hun dagelijks leven. Wij bieden begeleiding in de thuissituatie of in één van onze huizen of studio/appartementen in Eindhoven.

Onze begeleiding is niet leeftijdsgebonden. Wij creëren een veilige plek om te leren en te leven voor alle leeftijden.

Bij ons staan jouw wensen en mogelijkheden centraal; ieder mens is uniek en verdient individuele aandacht om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Onze ondersteuning wordt verzorgd door een team professioneel opgeleide medewerkers, die jou met raad en daad ter zijde staan.

Samen met jou bouwen wij aan een positieve toekomst!

Indeling gemeenschappelijk deel

De woonkamer, zeer grote tuin 2000m2 worden gedeeld met de bewoners. Mooie ruime keuken en badkamer. Badkamer wordt met 1 persoon gedeeld.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Overig, Psychische beperking, Verstandelijke beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving

Nieuwe start Woonzorg biedt begeleid wonen en ambulante begeleiding aan mensen die door gedrags-, psychische-, of LVB problematiek ondersteuning nodig hebben in hun dagelijks leven. Wij bieden begeleiding in de thuissituatie of in één van onze huizen of studio/appartementen in Eindhoven.

Wij creëren een veilige plek om te leren en te leven voor alle mensen ouder dan 18 jaar. Wij hanteren geen maximum leeftijd.

Wie kunnen wij niet helpen? Mensen met psychoses en fysiek agressief gedrag – het niet zelf kunnen beheren van medicatie en bij problematiek waarbij toepassing van vrijheidsbeperkende maatregelen en/of voorbehoude-en risicovolle handelingen noodzakelijk zijn.

Aantal bewoners

1

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Geen, Enige, Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen, Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Omschrijving

De studio's en appartementen van Nieuwe Start Woonzorg zijn gelegen binnen een wooniniatiatief. Er is dagelijks begeleiding aanwezig ook in de nachten. Er worden activiteiten georganiseerd en samen gegeten. Wij helpen mensen om een zo zelfstandig mogelijk leven op te bouwen en tegelijk te werken aan een goede kwaliteit van leven.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.