Wonen zonder beperking

Begeleid wonen Appartement/Studio Genovevalaan Eindhoven

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Nieuwe start Woonzorg biedt begeleid wonen en ambulante begeleiding aan mensen die door gedrags-, psychische-, of (L)VB problematiek ondersteuning nodig hebben in hun dagelijks leven. Wij bieden begeleiding in de thuissituatie of in één van onze huizen of studio/appartementen in Eindhoven.

Onze begeleiding is niet leeftijdsgebonden. Wij creëren een veilige plek om te leren en te leven voor alle leeftijden.

Bij ons staan jouw wensen en mogelijkheden centraal; ieder mens is uniek en verdient individuele aandacht om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Onze ondersteuning wordt verzorgd door een team professioneel opgeleide medewerkers, die jou met raad en daad ter zijde staan.

Samen met jou bouwen wij aan een positieve toekomst!

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Overig, Psychische beperking, Verstandelijke beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving

Op de Franz Lehardplein in Eindhoven komt een studio binnen een wooniniatief vrij. Deze woning kan op korte termijn bewoond worden. Het is een ruime, gezellige en lichte studio gelegen in een levendige buurt.

Aantal bewoners

1

Open plaatsen

1

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Enige, Op basis van ZZP's

Omschrijving

De studio's en appartementen van Nieuwe Start Woonzorg zijn gelegen binnen een wooniniatiatief. De bewoners ontvangen meerdere keren per week individuele begeleiding en minimaal 2-3 keer per week worden woonbegeleidingsdiensten georganiseerd waarin samen met andere bewoners en begeleiding kan worden gekookt en gegeten. Tijdens de ondersteuning van ons wordt gewerkt via een zorgplan dat samen met de cliënt wordt opgesteld.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.