Wonen zonder beperking

Pijlerzorg&Wonen Oss heeft nog zelfstandige woningen met 24uurs begeleiding beschikbaar

Terug naar overzicht

Alles op loopafstand en bij de hand, in het gezellige centrum van Oss. Wij bieden begeleid wonen aan waarbij persoonlijke aandacht en stabiliteit geboden kan worden. Wij zijn een kleinschalige zorgorganisatie met een vast team dat goed op elkaar is ingesteld zo houden wij de kwaliteit voor zorg hoog

Woning

Omschrijving

Onze locatie bestaat uit 7 verschillende aan elkaar geschakelde appartementen. In 3 appartementen is er plek voor 2 á 3 bewoners en de andere 4 appartementen zijn volledig voor zelfstandige bewoning. In onze ruime woningen is er genoeg ruimte voor warmte en gezelligheid. Samen met jou willen wij een fijn ‘thuis’ creëren. Een plek waar je na een lange werkdag thuis mag komen, waar de kachel brandt en de koffie altijd klaar staat. Waar jij je veilig en begrepen voelt.

Indeling gemeenschappelijk deel

Op onze locatie is er ruimte voor gezamenlijke activiteiten. Hierbij staat gezelligheid centraal, zo bieden we vaste koffie/thee momenten aan, en organiseren we thema avonden en uitstapjes. Bewoners mogen hier vrijblijvend gebruik van maken, niets moet alles mag.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

De woningen bevinden zich precies tussen het gezellige centrum van Oss en het centraal station aan de Molenstraat in Oss. Deze straat is een van de meest karakteristiekste straten van onze gemeente door de mooie villa's, het Jan Cunen museum en de vele monumentale panden.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Ook al heb je wellicht een zorgvraag en kun je alles (nog) niet zelfstandig. Je bent bij ons welkom wanneer je 18 jaar of ouder bent. Wij zijn er voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme, AD(H)D, NAH, en/of een auditieve beperking gecombineerd met LVG. Wij vinden het belangrijk dat je als huisgenoten goed bij elkaar aansluit, zodat er een fijne woonomgeving ontstaat voor iedereen.

Aantal bewoners

12

Open plaatsen

4 (wachtlijst van toepassing).

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Enige, Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Omschrijving

Bij ons wordt iedere bewoner gezien als individu. Samen met je persoonlijk begeleider is er voldoende ruimte om te werken aan jou dromen en wensen. Wij kijken samen met jou wat je mogelijkheden zijn, en omschrijven dit in een persoonlijk plan.

Punten waar aan gewerkt kunnen worden zijn bijvoorbeeld:

Jezelf voorzien van ADL (algemene dagelijkse levensverrichtingen).
Werken aan zelfstandigheid
Ontdekken van talenten
Het zoeken van een gepaste dagbesteding/baan
Sociale vaardigheden ontwikkelen
een doel kan ook zijn dat je op jouw manier een fijn leven hebt.

Door middel van intensief contact met je begeleiders en het hebben van gesprekken met je persoonlijk begeleider streven wij er naar om de zorg zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw hulpvraag. Dit alles in een fijne omgeving, waarbij wij het belangrijk vinden dat jij volledig jezelf kunt zijn.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.