Wonen zonder beperking

Begeleid wonen locatie Oosterenk

Terug naar overzicht

RIBW Overijssel begeleidt mensen met (ook) psychiatrische en/of ernstige psychosociale problemen bij het zelfstandig wonen, werken en leren of leven. RIBW Overijssel is een innoverende netwerkorganisatie die mensen met (ook) psychische of psychiatrische problemen vanuit vakmanschap.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Deze locatie is gericht op wederkerigheid zodat de bewoners onderling contact hebben. Er zijn in totaal 40 woningen waarvan 10 woningen voor de RIBW zijn, 6 woningen voor AMV’ers (Alleenstaande Minderjarige Vluchtelingen), de rest van de woningen wordt regulier bewoond. De 10 woningen die de RIBW heeft worden ingezet in Begeleid wonen of Ambulant wonen, de zorgvraag is hierin leidend.


Bij de Oosterenk biedt RIBW Overijssel een tijdelijke verblijfplek aan voor 10 cliënten met een minder intensieve zorgvraag. Zij hebben hulpvragen op diverse leefgebieden.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Overig, Psychische beperking

Omschrijving

RIBW Overijssel begeleidt mensen met (ook) psychiatrische en/of ernstige psychosociale problemen bij het zelfstandig wonen, werken en leren of leven. RIBW Overijssel is een innoverende netwerkorganisatie die mensen met (ook) psychische of psychiatrische problemen vanuit vakmanschap, compassie en ondernemerszin ondersteunt bij hun herstel. Uitgangspunt is dat zij vanuit eigen kracht en het eigen netwerk zoveel mogelijk zelf vorm geven aan hun dagelijks leven.

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.