Wonen zonder beperking

Begeleid Wonen locatie Tak van Poortvlietware

Terug naar overzicht

RIBW Overijssel begeleidt mensen met (ook) psychiatrische en/of ernstige psychosociale problemen bij het zelfstandig wonen, werken en leren of leven. RIBW Overijssel is een innoverende netwerkorganisatie die mensen met (ook) psychische of psychiatrische problemen vanuit vakmanschap.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Team Tak van Poortvlietware bevindt zich in Zwolle Zuid. Deze wijk heeft een eigen winkelcentrum en je hebt niet het gevoel dat je in een stad woont. De begeleid wonen locatie bestaat uit acht rijtjeshuizen waar cliënten wonen aan de Tak van Poortvlietware. Daar zijn ook de centrale ruimte en ons kantoor. Verderop verspreid door de wijk zijn ook nog woningen waar cliënten wonen. Het gaat in totaal om ongeveer 24 volwassen cliënten. Zij wonen alleen of met twee personen in een huis. De ziektebeelden van cliënten zijn heel uiteenlopend: schizofrenie, borderline, autisme, ADHD, enz. soms gecombineerd met verslavingsproblematiek. Ook begeleiden we meerdere cliënten met een licht verstandelijke beperking en cliënten met een justitiële achtergrond.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Overig, Psychische beperking

Omschrijving

RIBW Overijssel begeleidt mensen met (ook) psychiatrische en/of ernstige psychosociale problemen bij het zelfstandig wonen, werken en leren of leven. RIBW Overijssel is een innoverende netwerkorganisatie die mensen met (ook) psychische of psychiatrische problemen vanuit vakmanschap, compassie en ondernemerszin ondersteunt bij hun herstel. Uitgangspunt is dat zij vanuit eigen kracht en het eigen netwerk zoveel mogelijk zelf vorm geven aan hun dagelijks leven.

Aantal bewoners

24

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.