Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Bergland Villa

Terug naar overzicht

Op onze prachtige villa zijn logeerplekken beschikbaar voor jongeren met een lichamelijke en/of (licht) verstandelijke beperking of NAH. De sfeer is warm en huiselijk. We hebben een klein, professioneel en enthousiast team. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Woning

Soort woning

Zit/slaapkamer

Omschrijving

Aan de Berglandweg liggen in een parkachtige tuin twee locaties: Villa Bergland en de nieuwe laagbouw achter de villa: het Tuinhuis. De Villa is een woonlocatie voor jongeren en volwassenen met een lichamelijke en/of (licht)verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel (NAH). In de prachtige villa zijn 6 woonplekken en 1 logeerplek. Het verblijf in de villa is tijdelijk, tot de nieuwbouw Puijacker in 2023 klaar is.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gezamenlijke eet- en televisiekamer.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

De kamers hebben gedeelde (aangepaste) badkamers.

Situering in wijk

Villa Bergland is gelegen aan de rand van Tilburg in een parkachtige tuin. Onderwijscentrum Leijpark, Libra revalidatie en het ETZ bevinden zich op loopafstand. Dit zorgt ervoor dat alle medische ondersteuning die mogelijk nodig is dichtbij is en dat er op loopafstand onderwijs in de buurt is. Ook ligt de locatie in een gunstige omgeving om uitstapjes te maken, zo kun je heerlijk wandelen in het Leijpark, een dagje naar dierenpark de Beekse Bergen, Bioscoop pathe Euroscoop, zwembad Stappegoor, verschillende mogelijkheden om een hapje te eten en zijn er diverse winkels in de omgeving.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

Omschrijving

De Villa is een woonlocatie voor jongeren en volwassenen met een lichamelijke en/of (licht)verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

Op de locatie wordt gewerkt met een vier wekelijkse logeerplanning en dienstenroostering, zodat er een goede continuïteit is in de zorg. Hierdoor zijn er dezelfde jongeren en begeleiding aanwezig als je komt logeren of er woont, waardoor dit extra vertrouwd en veilig is.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.