Wonen zonder beperking

Berlaerstraat

Terug naar overzicht

Aan de Kastelenherenlaan is recentelijk in samenwerking met de Meeuw Nezzt, WoCom en de gemeente Helmond, een nieuw appartementencomplex gerealiseerd, met 13 wooneenheden. 12 voor clienten en 1 als gezamenlijke ruimte van waaruit de begeleiding wordt georganiseerd.

Woning

Soort woning

Studio

Omschrijving

Aan de Kastelenherenlaan is recentelijk in samenwerking met de Meeuw Nezzt, WoCom en de gemeente Helmond, een nieuw appartementencomplex gerealiseerd, met 13 wooneenheden. 12 voor cliënten en 1 als gezamenlijke ruimte van waaruit de begeleiding wordt georganiseerd. Het wonen is op basis van scheiden wonen en zorg. Dit betekent dat de bewoner zelf woonlasten en levensonderhoud betaalt. Huurtoeslag is mogelijk. Gehuurd wordt van Wocom.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gezamenlijke ruimte waar collectieve activiteiten worden aangeboden.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Elke bewoner heeft een zelfstandige woonunit met eigen huisnummer, voordeur, bel en brievenbus. Het appartement bevat een keuken, badkamer met douche en toilet.

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.