Wonen zonder beperking

Bernhardpassage

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Sprank biedt mensen ruimte om te wonen, te werken, te ontspannen en zichzelf te ontwikkelen in een christelijke woon- en leefomgeving. De Bijbel bepaalt onze kijk op zorg. Bij Sprank krijgen mensen de ruimte om binnen zijn of haar mogelijkheden het eigen leven vorm te geven. Want ieder mens, met of zonder verstandelijke beperking, kan sprankelen in deze wereld!

Indeling gemeenschappelijk deel

Een van de appartementen wordt gebruikt als ''steunpunt''. Deze is ingericht als huiskamer.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Situering in wijk

Het appartementencomplex staat in het centrum van Roden. Op een paar minuten loopafstand bevinden zich de winkels en het station.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Bewoners van de Bernhardpassage wonen in hun eigen appartement. Na het werk kunnen ze voor gezelligheid en contact in het steunpunt terecht, in hetzelfde complex.
De zorg die Sprank biedt op deze locatie is woonbegeleiding op maat. De begeleiders zijn bekend met cliënten met PDD-NOS, ADHD, ADD en LVG.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

2 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Enige, Op basis van ZZP's

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Omschrijving

De bewoners zijn redelijk zelfstandig, en moeten grote delen van de dag zelfstandig kunnen invullen. De woonbegeleiding bestaat onder meer uit samen koken en eten, koffie drinken, individuele afspraken tussen bewoners en begeleiders, verschillende weekendactiviteiten en een weekbespreking. In deze bespreking kan elke bewoner vertellen hoe zijn of haar weekend was en nemen we de week door. ’s Avonds wordt er gezamenlijk gekookt en gegeten, waarna de bewoners tijd hebben voor hun eigen activiteiten.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.