Wonen zonder beperking

Beschermd Wonen Locatie Fonteinkruid

Terug naar overzicht

RIBW Overijssel begeleidt mensen met (ook) psychiatrische en/of ernstige psychosociale problemen bij het zelfstandig wonen, werken en leren of leven. RIBW Overijssel is een innoverende netwerkorganisatie die mensen met (ook) psychische of psychiatrische problemen vanuit vakmanschap.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Woonbegeleiding is aanwezig op de woonvorm, er is een aanbod van groepsmomenten en de woonbegeleider is snel te bereiken. Aan de Fonteinkruid heeft iedereen een eigen appartement dat bestaat uit de woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. Er is daarnaast een woonkamer en keuken voor gezamenlijk gebruik. Op dit moment liggen de leeftijden van de cliënten tussen de 30 en 70 jaar. Er zijn momenteel 10 éénpersoons appartementen en 2 appartementen voor twee personen (een van deze appartementen wordt bewoond als moeder-kind plek)

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Overig, Psychische beperking

Omschrijving

RIBW Overijssel begeleidt mensen met (ook) psychiatrische en/of ernstige psychosociale problemen bij het zelfstandig wonen, werken en leren of leven. RIBW Overijssel is een innoverende netwerkorganisatie die mensen met (ook) psychische of psychiatrische problemen vanuit vakmanschap, compassie en ondernemerszin ondersteunt bij hun herstel. Uitgangspunt is dat zij vanuit eigen kracht en het eigen netwerk zoveel mogelijk zelf vorm geven aan hun dagelijks leven.

Aantal bewoners

14

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Wij bieden 24-uurs begeleiding aan een doelgroep die gericht is op stabilisatie, dit is veelal de wat ouder wordende cliënt. Appartementen zij hier ook op ingericht. Er is een lift in het pand, appartementen zijn gelijkvloers en we beschikken over een duofiets.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.