Wonen zonder beperking

Beschermd Wonen Locatie Jufferenwal

Terug naar overzicht

RIBW Overijssel begeleidt mensen met (ook) psychiatrische en/of ernstige psychosociale problemen bij het zelfstandig wonen, werken en leren of leven. RIBW Overijssel is een innoverende netwerkorganisatie die mensen met (ook) psychische of psychiatrische problemen vanuit vakmanschap.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Zie andere informatie

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Overig, Psychische beperking

Omschrijving

RIBW Overijssel begeleidt mensen met (ook) psychiatrische en/of ernstige psychosociale problemen bij het zelfstandig wonen, werken en leren of leven. RIBW Overijssel is een innoverende netwerkorganisatie die mensen met (ook) psychische of psychiatrische problemen vanuit vakmanschap, compassie en ondernemerszin ondersteunt bij hun herstel. Uitgangspunt is dat zij vanuit eigen kracht en het eigen netwerk zoveel mogelijk zelf vorm geven aan hun dagelijks leven.

Aantal bewoners

20

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Omschrijving

De Jufferenwal is een locatie voor beschermd wonen aan de Korte Kamperstraat in de binnenstad van Zwolle. In de woonvorm is plaats voor 21 bewoners die ieder een eigen appartement hebben met keuken, douche en toilet.


Team Jufferenwal heeft een kantoor aan de Ossenmarkt op zeer korte afstand van de woonvorm. Begeleiding is aanwezig van 8.00 tot 22.00 uur. Buiten die uren is de begeleiding telefonisch bereikbaar. Het zelforganiserende team bestaat uit gemiddeld 14 begeleiders die in wisselende samenstelling werken, 7 dagen per week. Zelforganiserend wil zeggen dat er geen leidinggevende functies zijn, maar dat het hele team verantwoordelijk is voor goede zorg.


Tijdens het verblijf in de woonvorm werk je aan verschillende doelen.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.