Wonen zonder beperking

Beschermd Wonen locatie Obrechtstraat

Terug naar overzicht

RIBW Overijssel begeleidt mensen met (ook) psychiatrische en/of ernstige psychosociale problemen bij het zelfstandig wonen, werken en leren of leven. RIBW Overijssel is een innoverende netwerkorganisatie die mensen met (ook) psychische of psychiatrische problemen vanuit vakmanschap.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Obrechtstraat bestaat uit zeven eengezinswoningen, die onderverdeeld zijn in drie appartementen.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Overig, Psychische beperking

Omschrijving

RIBW Overijssel begeleidt mensen met (ook) psychiatrische en/of ernstige psychosociale problemen bij het zelfstandig wonen, werken en leren of leven. RIBW Overijssel is een innoverende netwerkorganisatie die mensen met (ook) psychische of psychiatrische problemen vanuit vakmanschap, compassie en ondernemerszin ondersteunt bij hun herstel. Uitgangspunt is dat zij vanuit eigen kracht en het eigen netwerk zoveel mogelijk zelf vorm geven aan hun dagelijks leven.

Aantal bewoners

20

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Omschrijving

Aan de Obrechtstraat is er ruimte voor 20 cliënten die zijn onderverdeeld in zeven verschillende woningen. In bijna alle woningen wonen drie cliënten en in één woning wonen er twee. Het verblijf op de Obrechtstraat is tijdelijk. Bij binnenkomst op de Obrechtstraat kijken we samen naar wat er nog nodig is om zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven en hier koppelen we doelen aan. We gaan uit van de kwaliteiten en mogelijkheden van de cliënt. De cliënten van de Obrechtstraat werken, gaan naar school, doen vrijwilligerswerk of hebben dagbesteding. Voor iedere cliënt kijken we naar wat bij hem of haar past.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.