Wonen zonder beperking

Bevernel is een woonlocatie in Kampen. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB). Bij de Bevernel zijn tien appartementen in vijf woningen.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Je woont hier hartstikke zelfstandig. Je krijgt ondersteuning in je eigen appartement. De hulp die je krijgt, is precies wat je nodig hebt. Bij het netjes houden van je huis. Bij het (leren) koken. Bij je post. Bij moeilijke gesprekken met familie of op je werk.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gezamenlijk huiskamer waar koffie gedronken wordt. Er kan gezamenlijk gegeten worden.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedereen heeft een eigen woonkamer, badkamer en keuken. Als je beneden woont, heb je een eigen tuintje. Daar kun je in de zomer lekker van de zon genieten. De appartementen boven hebben geen balkon.

Situering in wijk

We wonen in een gewone woonwijk. De winkels zijn op loopafstand. Dat is handig als je even snel boodschappen moet doen. De huiskamer is in de ochtend open om even een kopje koffie te drinken. En ook na het werk. Dan kun je even vertellen wat je die dag hebt meegemaakt.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

Bij Bevernel wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Je woont hier hartstikke zelfstandig. Je krijgt ondersteuning in je eigen appartement. De hulp die je krijgt, is precies wat je nodig hebt. Bij het netjes houden van je huis. Bij het (leren) koken. Bij je post. Bij moeilijke gesprekken met familie of op je werk. Er zijn zes vaste begeleiders. Die leren jou goed kennen. Samen maken we duidelijke afspraken over de ondersteuning. Die schrijven we op in het ondersteuningsplan. Regelmatig bekijken we samen of de afspraken nog goed zijn.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.