Wonen zonder beperking

Bocholtz/Bronckhorststraat

Terug naar overzicht

In de drie woningen aan de Bocholtzstraat 34-36 en Bronckhorststraat 88 in Horst (gemeente Horst aan de Maas) wonen in totaal 15 cliënten, variërend van jong volwassenen vanaf 18 jaar tot ouderen. Zij hebben een matig verstandelijke beperking en (mogelijk) complex gedrag. Op van Bocholtzstraat...

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Bocholtz/Bronckhorststraat zijn 3 naast elkaar gelegen woningen.

Indeling gemeenschappelijk deel

Elke woning heeft op de begane grond een woonkamer, keuken en toilet. Op de begane grond en op de eerste verdieping bevindt zich een natte ruimte.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Er zijn slaapkamers op de begane grond, op de eerste en tweede verdieping.

Situering in wijk

De woningen liggen in een rustige woonwijk nabij het centrum van het dorp.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Gedragsproblemen, Lichamelijke beperking, Overig, Psychische beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving

In de drie woningen aan de Bocholtzstraat 34-36 en Bronckhorststraat 88 in Horst (gemeente Horst aan de Maas) wonen in totaal 15 cliënten, variërend van jong volwassenen vanaf 18 jaar tot ouderen. Zij hebben een matig verstandelijke beperking en (mogelijk) complex gedrag. Op van Bocholtzstraat 36 is per direct een plek vrij.

Aantal bewoners

15

Open plaatsen

2 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

(Persoonlijk) begeleiders werken samen met bewoners en verwanten actief en methodisch, door het opstellen en uitvoeren van individuele plannen. Zelfregie is daarbij het uitgangspunt.
Samen met de bewoner zoeken we voortdurend naar begeleidingsdoelen. We geven de best mogelijke zorg en begeleiden bewoners bij complex gedrag.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.