Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Brasem bestaat uit twee twee-onder-een kap woningen die middels één grote achtertuin aan elkaar verbonden zijn. Er zijn twee woongroepen die ieder uit zes personen bestaan. Op Brasem wordt begeleiding geboden aan mensen met een verstandelijke beperking met eventueel bijkomende psychiatrische pr...

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Brasem bestaat uit twee twee-onder-een kap woningen die middels één grote achtertuin aan elkaar verbonden zijn. Er zijn twee woongroepen die ieder uit zes personen bestaan. Elke bewoner heeft een eigen kamer met eigen sanitaire voorzieningen zoals een douche, wastafel en wc. Verder is een klein keukenblok in het appartement aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

Brasem ligt in een rustige Vinex-woonwijk in Hoogeveen.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Overig, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Brasem bestaat uit twee twee-onder-een kap woningen die middels één grote achtertuin aan elkaar verbonden zijn. Er zijn twee woongroepen die ieder uit zes personen bestaan. Op Brasem wordt begeleiding geboden aan mensen met een verstandelijke beperking met eventueel bijkomende psychiatrische problematiek. Bewoners hebben baat bij een leefomgeving met duidelijkheid en structuur, waar ruimte is voor eigenheid.

Aantal bewoners

12

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Begeleiding richt zich op het brengen van stabiliteit, veiligheid en structuur in het leven van de bewoners. Er wordt ondersteuning geboden bij de dagelijkse gang van zaken en de begeleiding is gericht op en afgestemd op de individuele hulpvraag.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.