Wonen zonder beperking

Brede School

Terug naar overzicht

Altijd al boven een school willen wonen? Op de Brede School kan dat. Je woont daar op de tweede verdieping met twaalf andere cliënten. Samen deel je een gezellige woonkamer. Daar kun je koken, eten en lekker tv kijken.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

De Brede School is een modern gebouw. Er is een lift aanwezig. De Brede School ligt naast een gewone woonwijk. Je loopt zo naar het winkelcentrum. En ook de bushalte is vlakbij. Naast medebewoners, begeleiders en vrijwilligers kom je ook nog andere cliënten tegen. Dit zijn cliënten die helemaal zelfstandig wonen.

Indeling gemeenschappelijk deel

Samen deel je een gezellige woonkamer. Daar kun je koken, eten en bijvoorbeeld tv kijken.
Bij mooi weer ook nog genieten van het uitzicht op het dakterras.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Wil je liever alleen zijn? Dan ga je naar je eigen appartement. Je hebt een woonkamer met keuken, toilet/douche/wasmachineruimte en slaapkamer. Er is ook een aansluiting voor tv, telefoon en internet. De voordeur is van binnenuit bereikbaar. Je hoeft dus niet naar buiten om bij je buren op bezoek te gaan.

Situering in wijk

De Brede School ligt naast een gewone woonwijk. Je loopt zo naar het winkelcentrum. En ook de bushalte is vlakbij. Naast medebewoners, begeleiders en vrijwilligers kom je ook nog andere cliënten tegen. Dit zijn cliënten die helemaal zelfstandig wonen.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Altijd al boven een school willen wonen? Op de Brede School kan dat. Je woont daar op de tweede verdieping met twaalf andere cliënten. Samen deel je een gezellige woonkamer. Daar kun je koken, eten en lekker tv kijken. O ja, natuurlijk kun je bij mooi weer ook nog genieten van het uitzicht op het dakterras.

Aantal bewoners

13

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

In de Brede School krijg je precies de begeleiding die je nodig hebt. Voor de een is dat weinig. Voor de ander wat meer. De een krijgt vooral begeleiding in zijn eigen appartement. De ander vooral in de woonkamer. Daar waar het nodig is.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.