Wonen zonder beperking

BurgerCoaching is op zoek naar een duo voor een woonhuis in Waalwijk

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Eengezinswoning met tuin waarbij je de keuken en badkamer deelt.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

woonwijk nabij centrum

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking

Omschrijving

Wonen is natuurlijk veel meer dan alleen een dak boven je hoofd en een eigen voordeur. Bij BurgerCoaching hebben we vanaf 1 november a.s. een mooi opgeknapt woonhuis beschikbaar waarin jij je veilig, vertrouwd en beschermd voelt nabij het centrum van Waalwijk. Voor het woonhuis zijn we op zoek naar een duo dat graag samenwoont en gemotiveerd is om een stap verder te zetten in zelfstandigheid.

Je bent 18 jaar of ouder (18- 27 jaar) en hebt een lichte verstandelijke beperking. Je hebt voor wonen bij ons een indicatie nodig van je gemeente, of een persoonsgebonden budget (PGB). Als je kiest voor ons dan bespreken we samen welke indicatie nodig is. Jouw gemeente is hiervoor het aanspreekpunt. Hiernaast heb je een eigen inkomen en dagbesteding.

Aantal bewoners

2

Open plaatsen

2

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Omschrijving

Iedere bewoner krijgt persoonlijke begeleiding die is ingepland op een manier en op tijden die passen bij die persoon en zijn/haar doelen. Wij werken niet met standaard oplossingen, maar voor ieder een passend plan. We werken met een klein team van professionele begeleiders. Elke bewoner heeft 1 vaste persoonlijk begeleiders die het aanspreekpunt is.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.