Naar inhoud Naar navigatie

Ga terug

Print

Co-Coon B.V.

Algemeen

Co-Coon B.V.
De Ping 36
6361 AS Nuth
Telefoonnummer:
045 711 62 85
Zorgaanbieder:
Co-Coon B.V.

Doelgroep

Soort beperking
Licht verstandelijk, Gedraggestoord, licht verst., Verstandelijk, Overig
Omschrijving
Co-Coon is een nieuw en kleinschalig wooninitiatief die zorg en (woon)begeleiding biedt aan meerderjarigen mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking en/of een psychische stoornis.Kleinschaligheid, persoonlijke zorg, aandacht en begeleiding. Ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Een actieve en gezonde levensstijl. Dat zijn de pijlers waarop ons zorg- en woonconcept berust. Samen vormen zij de fundering van de zorg en de begeleiding die onze zorgprofessionals bieden en uitdragen. Daarnaast is er bij het vaststellen van het zorgplan en onze zorgmethodiek veel aandacht voor structuur, rust, samenhorigheidsgevoel en vooral ook gezelligheid. De insteek van Co-Coon is het vormen van één hechte en warme groep, waar iedereen zich thuis voelt.Vanuit een gezellig en veilig wooncomplex biedt Co-Coon zorg en begeleiding die met inspraak van de cliënt op hun wensen wordt afgestemd. Co-Coon stelt de cliënt weer centraal, zowel in de zorg, het wonen, als in de maatschappij.
Leeftijd
  • 24 tot 55 jaar
Geslacht
gemengd
Aantal bewoners
10
Open plaatsen
10
Getoonde informatie onjuist?

Tip

Is de informatie die u hier ziet onjuist? Of is de woning of open plaats niet beschikbaar? Tip dan de betreffende organisatie.
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Ondersteuning

Begeleiding
Intensief, Gemiddeld
Verzorging
Gemiddeld, Intensief
Behandeling
Enige, Gemiddeld, Intensief
Gedragsregulering
Ja

Woning

Soort woning
groepswoning
Algemene beschrijving
Ons huiselijk en sfeervol ingerichte woongroep bevindt zich midden in een woonwijk te Nuth in het prachtige Zuid-Limburg. Belangrijke voorzieningen zoals het winkelcentrum, arts, apotheek, bushalte, station bevinden zich op loopafstand van de woonvoorziening.OPMERKING: foto's van het pand worden zo spoedig mogelijk toegevoegd.
Indeling gemeenschappelijk deel
In het pand bevinden zich een tiental slaapkamers, waarvan twee slaapkamers met een deur met elkaar zijn verbonden. Deze kamer zou ideaal zijn voor een koppel.

Het pand en de kamers zijn recentelijk opgeknapt en voorzien van nieuwe verf en nieuwe vloeren. De kamers zijn voorzien van een wasbak met spiegel en een koelkastje.

In het pand bevindt zich een gezamenlijke woonkamer, een grote (leef)keuken met kookeiland; en een ontspanningsruimte. In het pand bevinden zich alsmede diverse badkamers en sanitaire voorzieningen. In het pand is een wasruimte aanwezig. De woonkamer, keuken en wasruimte zijn voorzien van moderne apparatuur zoals: TV, wasmachine, droger, koelkast en fornuis. Rondom het pand bevindt zich een tuin met afsluitbare stalling van fiets- en bromfietsen.
Rolstoeltoegankelijk
ja
Tuin
ja
Indeling per wooneenheid
De slaapkamers zijn ruim ruim en voorzien van rolluiken. De kamers zijn eveneens voorzien van een wasbak, spiegel en koelkast. De bewoner kan de kamer naar eigen smaak en inzicht inrichten.
Situering in wijk
De huiselijk en sfeervol ingerichte woongroep bevindt zich aan De Ping 36 te Nuth, midden in een woonwijk. Belangrijke voorzieningen zoals het winkelcentrum, arts, apotheek, bushalte, station bevinden zich op loopafstand van de woonvoorziening. Co-Coon staat dus midden in de maatschappij. In samenspraak met omwonenden wil Co-Coon een meerwaarde zijn voor de buurt, bijvoorbeeld door omwonenden bij ons initiatief te betrekken.
Op die manier levert Co-Coon een positieve bijdrage aan de samenleving.
Bereikbaarheid
Winkels
<200m
Scholen
<200m
Kerk
<200m
Openbaar vervoer
<200m

Contact

Aanmeld procedure
Ben je benieuwd naar wat Co-Coon voor jou kan betekenen en overweeg je om bij ons te komen wonen? Neem contact met ons op! Wij nodigen jouw graag uit om nader kennis te komen maken.Tijdens het kennismakingsgesprek wordt bekeken wat jouw hulpvragen en verwachtingen zijn. Op basis daarvan kijken wij of jouw hulpvragen aansluiten bij ons zorgconcept en schatten wij in of jij in onze woongroep past en omgekeerd.
Zo ja, dan volgt een traject waarin wij met jou de praktische zaken rondom jouw plaatsing in onze woongroep gaan regelen.

Wil je graag een keer een kijkje komen nemen bij Co-Coon? Neem dan contact met ons op.
Organisatie
Co-Coon B.V.
Contactpersoon
Peter Vegter
Tel: 045 711 62 85
Mobiel: 06 83 65 86 72
peter@co-coon.nl
Website
http://www.co-coon.nl/

Heeft u interesse in deze woning of wilt u extra informatie? Klik dan op de onderstaande contact button en de (zorg) aanbieder zal contact met u opnemen.

Neem contact op