Wonen zonder beperking

Columbusstraat Barneveld

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

e hebt een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. We wonen hier in totaal met tien bewoners. Overdag gaat iedereen naar het werk of de dagbesteding.

Indeling gemeenschappelijk deel

Na het werk of de dagbesteding kun je terecht bij het steunpunt. Hier kun je andere bewoners ontmoeten. Drink je een kopje koffie of thee. En kun je je verhaal kwijt bij de begeleiding. We koken en eten hier ook samen. Als je wilt mag je ook in je eigen appartement koken en eten.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Je hebt hier de beschikking over een eigen zit/slaapkamer en een keukenblok. Het keukenblok hoef je met niemand te delen. Tevens heb je hier je eigen sanitair, zoals een wasbak, wc en douche.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

Bij Columbusstraat wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Je woont hier in je eigen appartement. Met een tuintje.

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

De begeleiding helpt je zo zelfstandig mogelijk te wonen. Ze helpen je bijvoorbeeld met de administratie, schoonmaken en koken. Columbusstraat ligt in een woonwijk. Het centrum van Barneveld is niet ver weg. Je kunt er lopend naar toe.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.