Wonen zonder beperking

Crocusstraat

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Er zijn 2 geschakelde woningen waar in iedere woning 6 personen wonen. De woningen liggen samen met de werkvoorziening ( keramiek en kaarsen maken). Doordat de panden in een U-vorm staan, is er ook een plein waar iedereen gebruik van kan maken.Op het plein van de woning kan getennist en gevoetbald worden. Ook kunnen clienten lekker zitten op de bijzondere banken die er staan.

Indeling gemeenschappelijk deel

Elke woning heeft een gezamenlijke huiskamer en een keuken. Achter de woningen ligt een kleine tuin.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke client beschikt over een eigen zit-slaapkamer. In elke woning zijn op de begane grond zijn 2 zit-slaapkamers en op de eerste verdieping zijn 4 zit-slaapkamers. De kamers zijn ruim van opzet. Clienten delen met 2 personen een douche en toilet.

Situering in wijk

De woning ligt in een levendige buurt. Op korte loopafstand zijn winkels voor de dagelijkse boodschappen en het centrum is bijna op loopafstand te bereiken. Het busstation is eveneens op loopafstand te bereiken.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De woning is geschikt voor clienten die op een kleinschalige manier willen wonen. Naast de begeleiding bij zelfredzaamheid, is het omgaan met de onderlinge interacties (verbaal en non verbaal)een kenmerk van de clienten die hier wonen. De woning is geschikt voor clienten die beschikken over een zorgzwaartepakket VG04-VG05 of VG06

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Het individueel ondersteuningsplan van de client vormt de basis voor de persoonlijke ondersteuning. De begeleidingsmethodiek is Gentle Teaching. Overdag gaan de clienten naar het dagcentrum of werk.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.