Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Daelzicht-Beschermd Wonen-Daalzicht 1B-C

Terug naar overzicht

Daalzicht 1B-C is een geschakelde woongroep waarbij op beide kanten 3 slaapkamers zijn op de bovenverdieping en beneden 3 appartementen. Daalzicht 1B heeft nog een extra appartement aan de voorzijde

Woning

Soort woning

Appartement, Groepswoning

Omschrijving

Daalzicht 1B-C is een geschakelde woongroep, waarbij op beide kanten 3 slaapkamers zijn op de bovenverdieping en beneden 3 appartementen. Daalzicht 1B heeft nog een extra appartement aan de voorzijde.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er zijn 2 gezamenlijke badkamers op de bovenverdieping, 2 gezamenlijke woonkamers en keukens.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elk appartement is voorzien van een slaapkamer en zit-/woongedeelte met kitchenette en een badkamer. De kamers boven zijn alleen om te slapen.

Situering in wijk

De woning is gelegen aan de rand van het dorp. Cliënten kunnen gebruik maken van diverse faciliteiten in de nabijheid van of op het terrein, zoals een zwembad, een manege waar je huifbed kunt rijden, een belevingsbos. Het centrum van het dorp ligt op loopafstand. .

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

De woning is gelegen aan de rand van het dorp. Cliënten kunnen gebruik maken van diverse faciliteiten in de nabijheid van of op het terrein, zoals een zwembad, een manege waar je huifbed kunt rijden, een belevingsbos. Het centrum van het dorp ligt op loopafstand. Er worden allerlei seizoensgebonden evenementen op het terrein georganiseerd, zoals carnaval, kermis en motorrun. Het is geen must, maar het kan wel.

Aantal bewoners

13

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Intensief

Behandeling

Geen

Omschrijving

De woning is gelegen aan de rand van het dorp. Cliënten kunnen gebruik maken van diverse faciliteiten in de nabijheid van of op het terrein, zoals een zwembad, een manege waar je huifbed kunt rijden, een belevingsbos. Het centrum van het dorp ligt op loopafstand.
Er worden allerlei seizoensgebonden evenementen op het terrein georganiseerd, zoals carnaval, kermis en motorrun. Het is geen must, maar het kan wel.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.