Wonen zonder beperking

Daalzicht 1 D/E

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

Daelzicht 1 D/E is een woongroep gelegen aan de rand van het terrein van Daelzicht in Heel. Het is een twee onder één kap woning met aangebouwde appartementen aan de achterkant.

Indeling gemeenschappelijk deel

De woning heeft 2 gezamenlijke woonkamers en 2 keukens. 8 slaapkamers met gedeeld sanitair. Daarnaast zijn er 6 appartementen met een slaapkamer/zitkamer en eigen sanitair.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Er zijn 6 appartementen met een zit-/slaapkamer en eigen sanitair. Daarnaast zijn er 8 slaapkamers met gedeeld sanitair.

Situering in wijk

De woning is gelegen aan de rand van het dorp in de buurt van het beschermde terrein van Daelzicht. De woning ligt op loopafstand van de dorpskern met diverse voorzieningen en winkels.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Gedragsproblemen, Psychiatrische beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Cliënten met een matig tot licht verstandelijke beperking met zorgprofiel ZZP7. Ernstige gedragsproblematiek met bijkomende lichamelijke en psychiatrische beperking die 24-uurs nabijheid nodig hebben waarbij zowel preventief als reactief gehandeld wordt om de cliënt een zo stabiel en prettig mogelijk leven te laten leiden.

Aantal bewoners

14

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief

Verzorging

Intensief, Zeer intensief

Behandeling

Zeer intensief

Omschrijving

Directe nabijheid, ondersteuning op alle levensgebieden, aangepast aan de zorgbehoefte van de cliënt.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.