Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

De Amandelboom

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Seniorenwoning

Omschrijving

Wanneer u in De Amandelboom woont kunt u rekenen op professionele zorg en ondersteuning. Wij bieden verpleging en verzorging op maat in mooie ruime zorgappartementen. Welke zorg IJsselheem ook verleent, uw wens staat altijd centraal! De Amandelboom ligt middenin een woonwijk, met de rustgevende natuur van Kampen om de hoek. Een modern, nieuw gebouw, met de gemoedelijke en gastvrije sfeer als vanouds. Een locatie met een christelijke grondslag, waar ruimte is voor bezieling en het geloof. Met een uitgebreid activiteitenprogramma, is er altijd wat te beleven in De Amandelboom. Ook kunt u van de rust genieten in de uitgebreide bibliotheek. Een mooie ruimte met knusse zitjes om lekker een boek te kunnen lezen.

Naast de zorgappartementen zijn er in het complex ook reguliere appartementen te huur. Voor wanneer u graag in een beschermde omgeving woont en faciliteiten dichtbij wilt benutten. Kortom, De Amandelboom is een plek met oog voor traditie, waar leven en genieten samen gaan!

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

De Amandelboom biedt verschillende vormen van wonen die aansluiten bij uw situatie en wensen.

Zorgappartementen
Wonen in een zorgappartement betekent wonen in een omgeving waarin een team van professionals dag en nacht klaar staat om verpleging, verzorging en begeleiding te bieden wanneer u dat nodig heeft. De zorgappartementen zijn bestemd voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen en beschikken over een zorgindicatie. Ook zijn er appartementen beschikbaar voor mensen met een somatische zorgvraag.

Huren
In De Amandelboom kunt u ook een appartement huren. Dit heeft als voordeel dat u beschermd woont en gebruik kunt maken van alle faciliteiten en zorg die wij bieden. De mooi afgewerkte appartementen verschillen in oppervlak en beschikken allen over een luxe keuken en ruime badkamer.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Lichamelijke beperking, Overig

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.