Wonen zonder beperking

De Boomgaard

Terug naar overzicht

De Boomgaard is een intensieve zorg- en woonlocatie in Apeldoorn. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). De Boomgaard is een trainingshuis. Binnen de Boomgaard geven we training en ondersteuning aan jongeren en volwassenen met een trainingsvraag.

Woning

Omschrijving

Er zijn zeven appartementen beschikbaar waarvan er drie een aparte slaapkamer hebben. De andere vier appartementen hebben een woon/slaapkamer.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Er zijn zeven appartementen beschikbaar waarvan er drie een aparte slaapkamer hebben. De andere vier appartementen hebben een woon/slaapkamer.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De Boomgaard is een intensieve zorg- en woonlocatie in Apeldoorn. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB).

Aantal bewoners

0

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Intensief

Behandeling

Geen

Omschrijving

De Boomgaard is een trainingshuis. Binnen de Boomgaard geven we training en ondersteuning aan jongeren en volwassenen met een trainingsvraag. e leert hier vaardigheden om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je kan denken aan leren je financiën op orde te houden, je appartement te onderhouden, sociale vaardigheden en relaties aangaan. Maar ook koken en boodschappen doen of een baan of dagbesteding vinden.

Geen vraag is ons te gek, dus staat die van jou er niet tussen? Laat het ons weten en we kijken wat we voor je kunnen doen. Je kan hier trainen in je eigen appartement waar je ongeveer twee jaar verblijft. Maar je kan ook ergens anders wonen en voor alleen training naar ons toe komen, bijvoorbeeld voor twee uurtjes per week.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.