Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

De Hazelaar

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Seniorenwoning

Omschrijving

Kom eens binnen bij De Hazelaar en ervaar de gemoedelijke en gezellige sfeer. Wij bieden optimale zorg voor ouderen op een knusse locatie. Gelegen aan de rand van het centrum van Hasselt met om de hoek de prachtige vergezichten die het Zwarte Water biedt. De Hazelaar vormt het centrum van de ouderenzorg in Hasselt. Wij zijn een thuis voor onze bewoners en een ontmoetingsplek voor omwonenden. Met een uitgebreid activiteitenprogramma, is er altijd wat te beleven. Natuurlijk staat de zorg bij ons centraal. Wij bieden verpleging en verzorging op maat in mooie, ruime zorgappartementen. Welke zorg IJsselheem ook verleent, uw wens staat altijd centraal en vormt de leidraad in de geboden ondersteuning. Naast het gebouw van De Hazelaar zijn appartementen te huur voor ouderen die graag in een beschermde omgeving wonen en faciliteiten dichtbij willen benutten. Kortom, De Hazelaar is dé plek voor ouderen in Hasselt!

Indeling gemeenschappelijk deel

De Hazelaar biedt verschillende vormen van wonen die aansluiten bij uw situatie en wensen. - Zorgappartementen Wonen in een zorgappartement betekent wonen in een omgeving waarin een team van professionals dag en nacht klaar staat om verpleging, verzorging en begeleiding te bieden wanneer u dat nodig heeft. De zorgappartementen zijn bestemd voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen en beschikken over een zorgindicatie. - Kleinschalig wonen Voor ouderen met dementie zijn er kleinschalige groepswoningen waar zes of zeven bewoners onder begeleiding met elkaar een huishouden vormen. Onze ondersteuning en zorg sluiten aan bij uw leefstijl en voorkeur. - Huren In het complex naast De Hazelaar kunt u ook een appartement huren. Dit heeft als voordeel dat u beschermd woont en gebruik kunt maken van alle faciliteiten en zorg die wij bieden.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Overig

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.