Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Woning

Soort woning

Seniorenwoning

Omschrijving

Wanneer u in Genemuiden woont bent u vast bekend met woon-, zorg- en dienstencentrum De Meente. Zo niet, loop dan gerust eens binnen! De Meente is namelijk dé ontmoetingsplaats voor ouderen. Een plek waar betrokkenheid bij de gemeenschap voorop staat en waar tijd is voor elkaar. Wij leveren zorg op maat op een mooie locatie gelegen middenin de kern van de stad. Met een uitgebreid activiteitenprogramma is er altijd wat te beleven, zowel voor bewoners als omwonenden. Natuurlijk staat goede zorg bij ons voorop. Wij bieden verpleging en verzorging op maat in mooie, ruime zorgappartementen. In het verpleeghuis zijn speciale kleinschalige groepswoningen voor mensen met dementie. Welke zorg IJsselheem ook verleent, uw wens staat bij ons centraal! Ook zijn er in het complex appartementen te huur voor wanneer u graag in een beschermde omgeving woont en faciliteiten dichtbij wilt benutten. Kortom, in De Meente is iedereen er voor elkaar!

Indeling gemeenschappelijk deel

De Meente biedt verschillende vormen van wonen die aansluiten bij uw situatie en wensen.

- Zorgappartementen
Wonen in een zorgappartement betekent wonen in een omgeving waarin een team van professionals dag en nacht klaar staat om verpleging, verzorging en begeleiding te bieden wanneer u dat nodig heeft. De zorgappartementen zijn bestemd voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen en beschikken over een zorgindicatie. Ook zijn er een aantal appartementen beschikbaar voor mensen met somatische problematiek.

- Kleinschalig wonen
Voor ouderen met dementie zijn er kleinschalige groepswoningen waar zes of zeven bewoners onder begeleiding met elkaar een huishouden vormen. Onze ondersteuning en zorg sluiten aan bij uw leefstijl en voorkeur.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

- Huren
In De Meente kunt u ook een appartement huren. Dit heeft als voordeel dat u beschermd woont en gebruik kunt maken van alle faciliteiten en zorg die wij bieden. De appartementen zijn verschillend van formaat en van alle moderne gemakken voorzien.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Overig

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.