Wonen zonder beperking

We wonen hier met zes bewoners. De bewoners hebben allemaal matige beperkingen. Iedereen heeft zijn eigen zit-slaapkamer. We hebben een mooie ruime huiskamer. Hier eten we met zijn allen en doen we spelletjes. We hebben ook een aparte tv-hoek. Zit je in een rolstoel? Geen probleem.

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

De Omloop is een groepswoning, hier wonen zes bewoners.
De woning is rolstoeltoegankelijk.

Indeling gemeenschappelijk deel

We hebben een mooie ruime huiskamer. Hier eten we met zijn allen en doen we spelletjes. We hebben ook een aparte tv-hoek.
Ook is er een mooi terras met een schommelbank.

De sanitaire ruimten worden gedeeld.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke cliënt heeft een eigen zit/slaapkamer.

Situering in wijk

De woning ligt op de begane grond. We kijken uit op een oude molen. We wonen midden in de maatschappij. Boven ons wonen mensen die niet bij Philadelphia horen. En achter ons hoor je de kinderen van de school. Je loopt in tien minuten naar het centrum. De Omloop is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

We wonen hier met zes bewoners. De bewoners hebben allemaal matige beperkingen. Iedereen heeft zijn eigen zit-slaapkamer. We hebben een mooie ruime huiskamer. Hier eten we met zijn allen en doen we spelletjes. We hebben ook een aparte tv-hoek. Zit je in een rolstoel? Geen probleem, de woning is daarvoor aangepast. Ook is er een mooi terras met een schommelbank.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Op de Omloop heerst een huiselijke sfeer. Overdag gaan de bewoners naar de dagbesteding. Als je thuiskomt, is de begeleider er. Die blijft tot de volgende ochtend. Elke 2 weken gaan de meeste bewoners naar een vrijetijdskring. Daar kun je knutselen, zingen, dansen en nog veel meer.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.