Wonen zonder beperking

Pieterpoort

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Pieterpoort realiseert 24 (aangepaste) appartementen met eigen badkamer. Daarnaast is er per wooneenheid een gezamenlijke woonkamer en keuken.

Indeling gemeenschappelijk deel

Pieterpoort is voornemens een leefgemeenschap te creëren met veel licht en ruimte volledig rolstoel toegankelijk zowel binnen als buiten. Duurzaam gebouwd en er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Peterpoort zal bestaan uit 3 wooneenheden met 8 appartementen incl. eigen badkamer en een gezamenlijke woonkeuken en leefruimte.

Situering in wijk

Pieterpoort wil zich vestigen in een woonwijk op loopafstand van het winkelcentrum en andere voorzieningen. Pieterpoort wil nadrukkelijk de verbinding met de wijk opzoeken, gezamenlijke activiteiten organiseren zodat integratie kan plaatsvinden en de bewoners zichtbaar aanwezig zijn in de wijk.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Verstandelijke beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving

De doelgroep van Pieterpoort bestaat merendeels uit jongeren met een meervoudige of ernstig meervoudig beperkingen op verschillende niveaus. daarnaast is er ook ruimte voor jonge mensen met een niet aangeboren hersenletsel en mensen met een licht verstandige beperking. Pieterpoort hecht veel waarde aan de samenstelling van de groep waarbij het sociale aspect een belangrijke rol speelt. We creëren een leefgemeenschap waar mensen met elkaar samen leven waarbij de kwaliteit van leven voorop staat en zorg die nodig is geboden wordt.

Aantal bewoners

24

Open plaatsen

4 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Omschrijving

We bieden intensieve tot zeer intensieve 24 uur zorg en begeleiding. We gaan uit van 3 begeleiders per groep van 8 bewoners.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.